Vi har ingen kontroll…

Det är kanske inte hela sanningen men det känns så väldigt ofta. Vi hade en ganska bra vecka förra veckan. En dag som var hög annars okej värden ändå för att vara Maximilian. Helgen bjöd på en övernattning för barnen vilket var helt ljuvligt för mig och Fredrik. Barnen kändes riktigt nöjda så det var en bonus 🙂
Min förra vecka var en riktig skitvecka. Det var måndag som vi åkte in med Maximilian till östra för att han var förstoppad, och tisdagen var en tenta dag för mig. Jag som inte sov alls på natten gjorde inget bra ifrån mig så jag får göra om. Det är jobbigt som det är ändå men bara att ta nya tag.
Vi hade flera roliga besök inbokade på helgen och jag hann med en tjejmiddag också. Så helgen blev verkligen helt underbar vi hade Tove  och David med barnen på besök på söndagen och det var så mysigt och väldigt skönt för mig. Det är lite härligt att prata om diabetes 0ch veta att deras intresse är lika stort som vårat 🙂
Mycket positivt för oss är även att Sigge har pump så Maximilian får se hur det är. Jag undrar om han verkligen är ointresserad eller om han bara har bestämt sig för att inte vara intresserad av pump. Han valde att med ett svalt intresse se på ett nålbyte och har inte kommenterat det efter det. 🙂

I natt vet jag inte vad som hände. Maximilian gick upp på härliga 24 och kissade förstås ner sig. Hur han kan dra iväg så häftigt mitt i natten förstår jag inte. Fredrik gav honom en extra spruta och han vaknade på okej värde.
Casper röjde också ganska bra i natt. Han har fått hosta igen och vaknade massa gånger. Jag fick hämta mjölk och tillslut hämtade vi saft och testade, men inget fungerade så då la vi honom hos oss. Klockan var nog halv sju när vi alla somnade om igen. En kaotisk morgon minst sagt.

3 tankar kring ”Vi har ingen kontroll…

 1. Ibland är det helt otroligt vad man känner igen sig i andra 😀 Efter Sigges magsjuka med efterföljande halsfluss så är det helt bortom kontroll här hemma, men hoppas snart få liite ordning på det iaf! Sen att jag kuggade på en tenta nyligen gör ju allt såklart mindre kul, jaja bara att fortsätta jaga de perfekta bs-värdena 🙂

  Nu kommer ju solen och förhoppningsvis gör allt lite lättare på flera olika sätt!

  Kram kram

  1. Tråkigt att du oxå missat en tenta. Det är så trist och behöva göra om, men bara att gilla läget… 😉 kram

 2. Hej på er.
  Har idag surfat runt på nätet och fann en dålig nyhet ang omnipod.
  Tand och läkemedelsförmånsverket har bestämt att omnipoden inte ska ingå i hökostnadsskyddet,jag är inte helt på det klara vad detta innebär för oss som är intresserade. Sitter nu här rödgråten och superbesviken, känns så pissigt att det kommer nya bra saker som man inte kan få tillgång till. De jämförde omnipoden med en annan insulinpump,men hallå!!! det finns ingen annan som fungerar på detta sätt.Förstod att själva podarna var för dyra och att kontrollenheten inte kunde räknas som förbrukningsvara. Är man stormrik så kanske man kan stå för hela kostnaden själv!
  Ja,ja vi får väll prata med Jonas läkare nästa gång vi ska dit, han har kanske mer info.

Kommentarer inaktiverade.