Sticken blir mindre och mindre

Jag måste bara få hallelujah CGM sändaren lite mer. Nu har vi fått höra att vi kan låta den sitta mellan 10-14 dagar vilket sonen välkomnade med glädje. Vi är idag inne på dag 10 och det fungerar klockrent. Det som börjar ge sig är klistret runt om men då tejpar vi en tejp runt som håller den på plats.
De har även slutat att ta stick vid lunch i skolan så igår tog Maximilan ett kontrollstick vid frukost och ett vid kvällsmaten för att kalibrera cgm funktionen. Så vi har gått från att ta minst 11 stick om dagen och oftast några fler med natten inräknat, ner till 2 eller 3 stick om dagen. Både fingrar och tår ser så mycket finare ut nu 🙂

3 tankar kring ”Sticken blir mindre och mindre

  1. Hej,
    Det låter ju verkligen bra att kunna ha CGM sändaren i 10-14 dagar! Vilket märke använder Ni? Vi har Medtronics MiniLink som vi tycker är bra, men vi har hört att Anima Vibe´s Dexcom4 ska vara ännu bättre. Tar tacksamt emot tips eftersom vi bara lånar pump just nu och har möjlighet att byta senare…
    Mvh
    Helena (Julia´s mamma)

    1. Hej, vi har animas vibe, så kan bara tala för den. Den är kanon, vi har inte haft ett enda problem under dessa 18 månader.

  2. Wow, det låter ju jättebra!! Hoppas Arvid kan få testa CGM nån gång, tycker blodsockret hoppar upp och ner hela tiden utan att man förstår varför. Många verkar nöjda med CGM så det verkar jättebra. 🙂

Kommentarer inaktiverade.