Polkagris

Ja hur en diabetesfamilj tänker när man åker till Gränna kan man ju undra… Nu tänkte vi att det är en ganska rolig upplevelse att få se hur det går till när en polkagris görs. Det var roligt att se detta tyckte jag. Problemet är ju efteråt när alla i bilen vill äta detta rena socker. Vi tog en hel del insulin men han stack så klart fort upp och då klämde vi på med mer insulin och sänkte honom snabbt så då fick han äta lite till och stack upp igen för att få mer insulin och sjönk fort…ja ni förstår… Suck! men jag känner ändå att alla måste någon gång få äta polkagrisar 🙂
Vi hade en tur till skara sommarland också och det var otroligt lyckat med härligt väder. Det kan vi helt klart rekommendera!

2 tankar kring ”Polkagris

  1. It must be difficult with a child with diabetes … It is (sometimes) VERY difficult with an (un-compliant) adult with diabetes – especially when he’s in a ”can’t be bothered mood” & takes too much juice – even homemade with LESS sugar can be too much. Thankfully he doesn’t have a feel for sweet things BUT I see him going to the fridge for lots of drinks & then ask him to test but he doesn’t .. Grrrrrrrrrrrrr I think 🙂

    1. It is the sweets that are the most difficult. He was not all that in to sweets before the diabetes but after he really wants what he should not have. Humans are like that I guess. We really dont want to say no to everything not good for him, because then I feel he might get carried away in his teens instead. And that would just be harder to correct.

Kommentarer inaktiverade.