Sociala helgen

Det gick bra hemma hos farmor och farfar. Maximilian hade blivit lite hög på kvällen men verkar ligga med en liten förkylning så berodde förmodligen på det. Casper var överlycklig att få komma till farmor och farfar. Det är mysigt att barnen trivs så bra och så gärna sover över hos sina mor och farföräldrar.

På Fredagen när jag hämtade barnen så åt vi lite mellanmål innan vi åkte hem och påbörjade middagsmat. Det är nog det som jag kan känna mest frustration över dessa hysteriska tider som måste följas till punkt och pricka. Vi har alltid haft bra rutiner och ätit inom ungefär samma tider, men då och då har vi ju flyttat maten lite för att passa mer in med kvällsschemat. Det är numer helt otänkbart och det är frustrerande. Jag har hela tiden en stark känsla att det är mitt ansvar att hålla honom inom normalvärden och misslyckas jag så finns där risk för så många olika följdsjukdomar. Vi försöker verkligen hela tiden hålla koll på blodvärdet men han är inte lätt inställd tyvärr. Det är ett otroligt ansvar och en liten tyngd inom mig att jag skall misslyckas med det.

Vi gick på fredagskväll hem till ett par vänner som flyttat 200m ifrån vårt område och det blev ett trevligt fredagsmys med grönsaker och dipp. Barnen fick popcorn och grönsaker och verkade otroligt nöjda med det.

Igår var vi i Torslanda hos vänner och fick äntligen över lämnat en födelsedags present till deras son 2år, han fyllde ju för snart en månad sedan. Maximilian och Casper är så goa att ha med för de gillar verkligen att gå bort till våra vänner, de blev så glada när vi sa att vi skulle hem till dem. Casper och hans kompis verkade gilla att leka tillsammans. Kompis var ett ord som upprepades mycket. :)

Vi hade lyckats ganska bra med doserna och balansen på lördagen, men strax innan middagen så var han uppe på 17.5 så då gav vi en extra enhet och fick ner honom väldigt bra sedan höll han sig stabil resten av kvällen och natten.