Äntligen Fredag

Det är så otroligt skönt när fredagen kommer och förväntningarna på en mysig fredagskväll är höga. Jag hämtar barnen och gör ett försök att vara ute en stund. Jag hade kommit loss lite tidigare från grupparbetet idag och det kändes skönt. Det blev som sagt bara ett försök till att vara ute då vi frös ordentligt, det är kylig vind här på västkusten idag. Barnen var lite sega och det blev lite spel och sedan kalle anka på tv;n medans jag fixade med maten.

Vi hade en liten incident igår jag och Maximilian när han tittade mig i ögonen och lovade att han inte ljög. Det kröp ju fram i dag morse att han faktiskt inte hade varit ärlig. Jag som då redan sagt till grannen och därmed ovetandes ljugit själv kände mig super dum.

Han fick faktiskt gå och be om ursäkt till grannen idag och då trodde nog jag att han lärde sig från det. MEN icke sa nicke, när han skulle förklara vad som hände mellan honom och lillebror en liten stund senare, så ljuger han mig rätt upp i ansiktet igen. Jag gissar att som fem åring så tror man inte att mamma och pappa förstår sådant.. Jag blev iallafall väldigt arg så fredags myset åkte bort. Han blev jätte ledsen men mest arg på mig, inte för att han gjort ngt fel utan mer för att jag var dum…

 Det är inte lätt med uppfostran!