En helg till

Så nu har vi haft en skön avkopplad helg. Varit mycket lugn och avkoppling. Malin hann med att jobba en sväng och jag målade om i Maximilians rum och så satte vi upp hans Yoda figur som han så länge sett framemot. Det var ju en häftig upplevelse för lasersvärdet lyser i mörkret. Något som han var tvungen att testa när han la sig genom att stänga dörren när han skulle sova. Han har aldrig sovrumsdörren stängd. Han frågade innan han la sig, kommer den lysa hela natten? En av de första sakerna han sa på morgonen var att den lös ju inte hela natten?? Men han var nöjd så nöjd.

Vi kände lite av en tillfredställelse i hans värden i helgen, detta för att vi ett par gånger har justerat dosen beroende på vad han hade för värde innan och vad han skulle äta. När han var hög så räknade vi och la till för att få honom i rätt balans. Jag tror inte vi bommade någon justering. En otroligt bra känsla att kunna förutse lite av hans reaktioner. Dock så är han fortfarande väldigt ostabil, värdena sticker som den ibland. Frågan är hur mycket förkylningen spelar roll? Något vi också kommer lära oss så småningom.

Nu har jag lagt ut fjärde delen av historian ”inskolning” som ligger under menyn: Från början.