Halloween

Idag så åkte jag och handlade på vägen hem och passade på att köpa en pumpa. Jag har köpt pumpa förut men då bara för tillagning aldrig för att göra en ljuslykta. Nu var det dax. Barnen tittade på med spänning när jag skar i pumpan. När den var färdig satte vi i ljus och ställde ut den. Det hade inte hunnit att bli mörkt, men i höstregnet så blev det mysigt ändå.

Vår första pumpa
Vår första pumpa

När Maximilian förstod att det är halloween i helgen så frågade han mig om jag köpt någon dräkt för honom att ha. Nej svarade jag. Han frågade då när vi skall till mormor och morfar i morgon och när halloween egentligen börjar. När han förstod att det är hela dagen så undrade han om jag inte skulle köpa en dräkt. Jag frågade vad han hade tänkt sig och han svarade då en starwars dräkt… Suck! Jag försökte förklara att en sådan är ganska dyr. Vet inte om han lyssnade på det örat.

Fredrik har varit ute på after work idag och jag och pojkarna har haft en myskväll hemma med tjejbesök. Jag tror att pojkarna var super förtjusta i första pinlgan, för hon spelade tv spel med dem och har ju ett så härligt namn att uttala om man frågar Casper, LOLLOOO. Andra besöket blev mer för mamma, sååå härligt med massa tjejsnack. :)