Sova hela natten!

Om jag inte misstar mig helt, var det första gången Maximilian sov hela natten igenom sedan diagnosen. Han vakna inte, kunde hålla sig hela natten och sov i sin säng. Har inte hänt på nästan 3 månader! Dock så vakna Casper och tjoa mitt i natten. Men det var snabbt överstökat.

En liten ljusglimt. Även om det inte innebär att jag och Malin sov hela natten… är lättare sagt än gjort när man vant sig att vakna hela tiden. Lite som när man vaknar 1 minut innan väckarklockan ringer. Man vet att den kommer ringa och så vaknar man innan, lite konstigt sånt där. Och jag gick till sängs vid 2130 igår eftersom jag hade en sjukt jobbig dag. Så jag ger denna natten en tumme upp! 

För en stund sedan så står min kollega och jag vid kaffemaskinen och han säger till mig, jag e så sleten, har sovit dåligt det sista… Du driver med mig säger jag bara. Lätt komisk situation det där.