Liten vill oxå vara med…

Casper är så otroligt nyfiken på Maximilians blodmätare och hans sprutor. I går och idag ville han så hemskt gärna ta ett blodprov på morgonen, men vi hade inte Maximilians extra mätare hemma så idag tog jag med dem hem från dagis. Casper blev överlycklig när vi vid mellanmålet även tog hans blodprov. ”Det var lågt” säger han direkt efter.. det säger han ofta :) Han hade det exemplariska värdet på 4.5 som han brukar men storebror däremot hade 3.1 så han fick äta med en gång. Sedan säger Casper strax därefter att han har ont i magen och vill ha filt. Han brukar säga så när han vill mysa, det bruka inte betyda att han har ont.

Nu sitter båda pojkarna i soffan och tittar på tv och tar det lugnt i vänta på att vänner skall komma hem från dagis. Själv gjorde jag en juridik tenta idag och det kändes sådär, men jag borde ha klarat den. Håller tummarna!! Jag förstår inte varför det alltid infinner sig en sådan hysterisk huvudvärk efter varje tenta. Fick förfrågan igår om jag skulle hänga med ett par grannar på bodypump idag och jag hoppas det är den rätta medicinen för att komma i fas igen. Skall bli skönt att träna lite!

Idag är det FREDAGSMYS som Casper brukar deklarera med hög röst!! :D