Nattamat…

Först gången på 2,5 månader som vi behövde ge Maximilian mat på natten. Han var på 2,8 vid 23 igår, då fick jag honom att äta en dextrosol.. Men tvärvägra något annat. 30 min senare hade han 4,1 Så jag ställde klockan på 02 och gick upp och körde en sväng till. Då var han på 2,8 igen så jag väkte honom och gav honom smörgås. Han åt då utan problem och var supergo. Smaska klart, la huvudet på kudden och var väck på två röda.

Han var låg för att jag troligen tänkte fel med kvällsmat och borde gett honom mer mat. Men man kan inte alltid göra rätt som man säger… FAST nu är det så att man måste göra rätt. Gör man fel kan det gå åt pipan. Spännande allt det här.

Men det känns i kroppen idag, både dålig sömn, oro och ställa alarm och gå upp mitt i natten.

2 reaktioner på ”Nattamat…

    1. Ja det kommer väl gå i perioder, senaste veckan har vi behövt ge honom mat två gånger på natten. Man är glad så länge man slipper. Men nu sänkte vi lantus dosen så kanske blir det lite bättre då.

Kommentarer inaktiverade.