är det sjukdom på gång?

Än så länge har vi klarat oss från större sjukdomar sedan diabetes utbrottet. Men nu ligger faran nära. Casper har lite feber och är inte alls på rätt humör. Får se hur natten blir.
Säger till Maximilian som är upplärd med att saker skall vara rättvist. Jo om Casper blir sjuk nu då kan det hända att han får saft och glass och sådant för att han skall orka, om han inte klarar att äta mat. Och det kan kännas lite orättvist, men vi gör det inte för att vara elaka utan för att vi måste.
Maximilian svarar då, men om ni säger till innan då är det ok, då är det inte orättvist. :-D

Läkarn sänkte ju våran lantus dos för två veckor sedan, och vi upplever att han haft höga värden väldigt mycket efter det. Så vi valde att gå tillbaks med dosen idag. Får se om det blir bättre igen och hoppas inte någon sjukdom kommer och sätter käppen i hjulet.

En reaktion på ”är det sjukdom på gång?

  1. Hoppas att ni klarar er och att Caspers feber snart går över! Saknar er och tycker det är dags att träffas. Kram på er!

Kommentarer inaktiverade.