Friska igen

Nu har toppen passerat, vi började med Maximilians hals var kass, han kunde inte prata ordentligt. Men det försvann dagen efter. Iställer gick Casper och fick feber, och sedan Malin efter det. Var hemma igår, men idag är jag på jobbet. Malin är hemma och Barnen på Dagis. Hoppas vi är krya nu. Vill inte missa Julen för att vi blir sjuka igen. Vi har ju haft en otroligt bra höst med lite sjukdom om man nu bortser från en liten sak som Diabetes…

Nu kommer ju två veckor av ledighet. Och med det kommer annorlunda rutiner, mycket resor fram och tillbaks, olika mattider. svårare att kontrollera matintag. Massa roliga utmaningar. Senaste dagarna har vi haft väldigt lite rörelse. Det märks på Maximilian. Mindre mat och mer insulin. Han har ju haft en liten förkylning. Men tror det börjar släppa, inatt hade han 3,7 kl 0200 så jag var uppe och gav mjölk och en halv macka. Han e så duktig när jag väcker honom. Han äter och pratar lite. När han är färdig slocknar han direkt. Och likaså jag..
Nu håller jag tummarna inför julen att vi stannar friska!