Gröt eller inte?

Vi har provat lite med Havregryns gröt med bär senaste dagarna. både morgon och kväll. Läkaren sa att havregrynsgröt ger ju en snabb topp och det kanske man inte vill ha för natten. Vi pratade om att ha i havrekli för att ge lite mer tröghet vilket han tyckte lät vettigt.
Igår körde vi utan havrekli, men hade ju ökat dosen från 3 till 3,5. Vid 23 hade han gått ner till under 4 och hade en neråt trend. Så jag fick ge lite mjölk och smörgås. sedan gick han upp till 10 en timme senare och höll natten.

Idag kör vi med havrekli i gröten och ett glas mjölk till. Samt att vi höll oss till 3 enheter som vi brukar ha. Bara för att utvärdera grötens verkan över natten. Så nu skall jag upp och mäta för att se hur trenden ser ut. Hoppas att det fungerar bättre. Skulle vara roligt för Maximilian att ha lite variation till smörgås..
*edit*
4,8 nu efter 2 timmar. Säger inte så mycket ännu, för vid 21-22 brukar han var strax över 4 sedan öka framåt 23. Så det är bara att avvakta och se vad som händer. Lite som att spela på tipset och vänta på rätt rad skall slå in. Hoppas jag vinner ;-)