Dans med massa flickor

Efter två dagar hemma ganska sliten och med en känsla av virus i kroppen som inte riktigt blommar ut så tog jag mig ner till ica för att köpa pasta så jag kunde göra lite pastasallad till barnen. Idag skulle Maximilian nämligen för första gången gå på dans ”funky kidz”. Han är så söt när vi är iväg för jag märker på honom att han blir riktigt upprymd och spänd med förväntan. Jag hämtade redan 16 och dansen började 17 så vi satte oss och åt lite först och skulle ladda batterierna tänkte jag. Varva ner lite…
Jag märkte att vi kanske var lite väl tidiga för han hann ju få myror i benen innan det var dax, som tur var kom Fredrik och hämtade Casper. Det var förvisso inte vad Casper ville för han ville vara med, men jag slapp att tänka på honom.
När de kom in så säger den unga fröken att föräldrarna får vänta utanför. Jag pratade med henne att jag tänkte stanna inne och hålla koll på Maximilian. De satt i ring och presenterade sig och var så otroligt söta. En mixad grupp på 5 snart 6åringar och några som var åtta.
När de skall börja leka så kommer Maximilian fram till mig och vill att jag går ut… trodde jag aldrig skulle hända. Förpassad går jag ut och känner mig lite lätt nervös för tjejen som har gruppen hann jag inte prata med utan bara snabbt förklara att hon måste hålla ett öga på honom om han verkar trött.
Det var ju tur att det gick att se så bra in så det gick ganska bra att hålla koll på honom. Efteråt låg han på 3.9. Det första han sa när han kom ut var att det var super kul och han ville göra om det. Jag tyckte att jag märkte en ganska stor trötthet hos honom och frågade om han ville ha lite fanta men nej sa han. ”jag vill inte ha någonting” Nähä tänkte jag, om han nu är påväg ner så blir detta jobbigt. Vi skyndade hem och som tur var var han på uppsving igen.

Mycket söt var han idag när han försökte härma rörelserna som fröken gjorde :)

Höll på att glömma.. han var ensam med bara tjejer men lika nöjd ändå efteråt och säger när jag frågade om det var jobbigt att inte känna någon innan. ”Mamma jag lärde känna alla när vi sa våra namn så nu gör det inget” ;)