Buhuset

Vi tog en sväng till bushuset med Isak och Hanna. Maximilian far runt som ett yrväder och har kanon kul. Casper tar det lite varligare. Men efter ett par åk lyckas jag få Casper att åka själv genom att släppa honom från mitt knä. Vilket mottogs på ett bra sätt. Sedan gick han upp med Maximilian och åkte själv.
Sedan fick jag uppleva okunskap hos personalen. Jag frågar om dom har något grovt korv bröd eller pasta eller ris. Näpp inget sånt. Slutar med en köttfärs paj med extra grönsaker. Pratar lite med tjejen och förklarar dilemmat när hon tycker jag e lite besvärlig. Då säger hon, du behöver inte förklara för mig. Jag har flera vänner som har diabetes, till och med en som dött av det…. Jag har beställt två cola light då dom bara har massa socker drycker. Medans hon häller upp cola. Säger hon till mig med rullande ögon. Då borde han inte dricka sådant här… i detta läge är min puls lagom hög. Varpå jag förklarar att den läsken är mycket bättre än allt annat ni har här. Så pekar jag på deras no name festis och frågar vet du vad den innehåller för skit. Hon säger då jag menar att han kan borde dricka vatten. Efter det inser jag att det inte är värt att säga mer. Kvinnan är allsmäktig och kanske alla mäns drömkvinna!!

En reaktion på ”Buhuset

  1. Vad svårt det är det där i vilken grad man ska uppfostra folk. Oftast försöker jag ta ett djupt andetag och gå därifrån. Men det är ju inte alltid det funkar! Däremot ångrar jag fortfarande att jag inte predikade mer för ambulanskillen som sa att Sigge ”får ju snart åka hem.”

Kommentarer inaktiverade.