Två dagar på Vimmerby.

Hela familjen samlades och åkte till Astrid Lindgrens värld. När jag säger familjen då menar jag alla mina syskon. Så vi blev 16 person i olika åldrar. Ett helt underbar bryt i från vardagens stress. När man är där så går man in i en fantasi värld, sakta vaggas man in i denna rytm av sagor och fantasi. Jag gillar att det inte är så kommersiellt, utan att man kan gå runt och känna att man kopplar av. Inte massa betalande av åk-attraktioner och spel utan istället små mysiga snabba föreställningar. Pippi en stående favorit, Emil o familj, Karlsson på taket och alla goa föreställningar. Sedan så fick vi uppleva premiärdagen av Mattisborgen med Ronja. Mycket häftig borg som ingav en bra Ronja känsla.

Sedan så är det diabetesen, en utmaning i sig. Att matcha alla föreställningar, 16 viljor och inköps ställen av mat… Jag och Malin har funderat på att byta yrke till jonglörer. Verkar vara spännande. Det är ju svårt att få andra att följa ens eget schema och förstå att vi kan inte äta när vi känner oss hungriga, utan vi måste följa regelbunda tider. Även om man vill att världen kretsar runt en själv så är det onekligen så att alla har sina egna prioriteringar. Vi lyckades hålla tiderna ganska ok, men vi hade ingen kanon lycka med värdena. Troligen ligger/låg en förkylning i bakrunden och spökade för han rusade hejdlöst. En andra tanke var att han hade mycket adrenalin. Då han blev väldigt glad och upprymd av alla föreställningar undrar man om det kan ha skapat en del orolighet i värdena? Svårt att veta, vi får åka till A.L.V en gång till i sommar och se vad som händer :-D

På kvällen så åt han en del chips, han fick extra insuling mot det. Men han verkade ha svårt att gå ner i värde. Så han vaknade kl 03 och var törstig, då hade han 20,2. så då var det bara att ta en dos.

För att summera så har vi haft värden som en jojo, upp och ner. Maximilian och vi alla har mått bra, har haft kul och skrattat, lekt, busat och njutit. Så man måste väl tycka att det var värt det.

Tack Mamma och Pappa som bjöd med oss på denna helgresa. Barnen som fått varsin mysse och bysse är nöjda och lyssnar på musiken med glädje!

En reaktion på ”Två dagar på Vimmerby.

  1. Tack själva. Det var trevligt o kul. Nu fortsätter vi vår resa till Dalarna och midsommrfirande. kram från oss. Mamma o pappa svärmor o svärfar.

Kommentarer inaktiverade.