Marstrand och Stena MatchCup Race

En heldag igår, vi åkte upp till Marstrand och tittade på Matchcup Race. Stena hade en familjedag så det var massa aktiviteter, hoppborgare och sådant. Det bjöds på Korv med bröd, bullar, popcorn, glass och drickor.

Vi kom upp vid 1130, då det tog 1 timme från parkeringen upp till fästningen. Sedan så passade vi på att äta och koppla av lite. Min jour ringde hela tiden så min tid var inte så spännande. Men Malin fick hoppa i borgen med barnen och njuta av kanon väder.

Vi hade inte tagit med oss någon speciell mat förutom knäckebröd och äpple. Maximilian åt av det som bjöds och drack loka. värdena höll helt ok för att vara i sådan situation.

Sedan så var det rundvandring inne i fästningen. Promenader i cellerna och hemliga lönngångarna. En guide som detaljerat förklara hur fångar hanterades och hur dom straffades och avrättades… Hela hopen av folk satt med stora ögon då det kryllade av barn i olika åldrar. Men varken Maximilian eller Casper verkar ha brytt sig eller fattat innebörden. Ingen av dom frågade något eller sov dåligt. Så måste klassa det som väldigt lyckat. Plus att Casper fick åka båt, något som är väldigt väldigt intressant för honom.