Hoppiga värden

Det har varit en ganska tuff helg. Värderna har hoppat upp och ner men mest ner denna helgen. Det händer så mycket för Maximilian och han leker så intensivt att det är svårt att hänga med. Vi har minskat doserna ordentligt men ändå så kommer han ofta med låga värden. Det är ju inte direkt logiskt heller för rätt som det är ligger han lite för högt. I söndags så hade han tagit morgonsprutan men inte tryckt på knappen så strax innan tio så låg han på 23.8.
Ingen höjdare alls speciellt eftersom han och Fredrik skulle iväg och spela fotboll direkt efter. Vi tog en större dos och när de kom hem och duschade märktes det direkt att han var låg, mätaren visad 1,9 i foten så förmodligen lite lägre i riktigt värde. Det märks i humöret på Maximilian när han hoppar för mycket upp och ner att han mår sämre.

Idag är det läkarbesök och skall bli spännande att se vad HbA1c visar. Jag har även försökt att få Maximilian lite mer intresserad för pump och kanske att vi tittar på några, men vi får se om jag lyckats :)

Vi hade ju en kille som bor ganska nära  på besök förra helgen och han har också diabetes. De träffades på sista fotbollsträningen. De var goa killarna för de började leka med en gång och jag tror de kan ha stor nytt av varandra när de växer och blir lite äldre. Det är säkert så att mamma och pappa inte alltid är de bästa att prata med och här får de ju varandra som verkligen förstår och vet vad den andra genomgår. Det känns otroligt positivt att de funnit varandra! Sedan är det ju också otroligt skönt för oss föräldrar att vi kan lämna pojkarna hos varandra och vi vet att vi kan känna oss trygga. Vi får hjälpa varandra och avlasta lite.