Snart…

December är en förväntasfull månad för de flesta med också väldigt mycket jobb för oss föräldrar. Själv älskar jag julen så det jobbet gör jag gärna och att se barnen när det är julafton är så fantastiskt. All den förväntan som byggts upp och de är nästan i extas. Hemma har vi väldigt mycket prat om vad de önskar sig och det är en lång lång lista. Jag försöker förklara att man kan önska sig men man får inte allt, och att allt kostar mycket pengar.

Det dåliga samvetet med Maximilians sjukdom gör att han blir lite mer kompenserad för att vi tycker synd om honom, men det känns lite orättvist mot lillebror. Just vid jul försöker jag att göra det rättvist, men vid alla de steg som Maximilian tagit påvägen med sprutor och stick så har han fått mutor. Senaste mutan är ett StarWars skepp och den är för pumpstarten som vi har på måndag. Jag vet inte hur ni andra föräldrar gör, men här är ju lillebror ännu så omedveten om att storebror får kompensation, så än så länge fungerar det.

På måndag är stora dagen D. Jag är nog den i familjen som har längtat längst efter denna dag. Jag har stora förväntningar och hoppas att pumpen skall underlätta för oss. Fredrik är mer reserverad och lite mer skeptisk. Maximilian är skön för han har bara bestämt sig och verkar inte fundera så mycket mer utan är mer otålig på att det dröjt så länge. Han bestämde sig i somras så det har tagit några månader. Vi hade först en tanke att vänta in den nya pumpen som släppts för någon månad sedan, men den är tydligen ännu inte godkänd av TLV och då tar inte Västra Götaland in den, men jag vet att de fått lov att få den i Stockholms trakten.
I samband med pumpstarten kände jag att det är ganska vettigt att att vara föräldraledig och samtidigt söka jobb. Jag har tjänstledigt till och med December så lika bra att utnyttja tiden. Det kan nog bli en del vakande på nätterna så det känns bra att kunna ta dagen lite som den kommer.

En reaktion på ”Snart…

  1. Åh vad spännande med pump! Jag är helt övertygad att ni -och maximillian förstås- kommer bli jättenöjda! Kram

Kommentarer inaktiverade.