Det finns bra dagar och så finns det andra.

Imorse satt jag med en ny fröken på skolan. Gick igenom allt om diabetesen och hans behandling.
Herregud du har gjort detta så många gånger nu, det sitter i ryggraden, Eller..
Ja men när man har suttit där så har man återupplevt hela scenariot igen. Från insjuknandet till att börja klättra uppåt, ett steg i taget sliter man sig fram och bygger upp en trygghet.

Men så kommer den där dagen, den som slår ner en igen. Nu sitter jag här på jobbet och mår skit dåligt. Känslorna spelar ett sjukt spel. Jag känner mig på något underligt sätt manodepressiv. Från att ha haft en kanonhelg med barnen i snön, till att ännu en gång sitta med fröknar och förklara vad hon skall göra om han ramlar ihop. Just nu känner jag för att bara packa ihop mina saker och gå hem, krypa ner i sängen och bara gömma mig. Tänk att man som en 32 årig vuxen man, kan må så dåligt och känna sig så liten och ynklig.

Ja det är bara att bita ihop, nästa möte börjar om 10 minuter, då skall man lägga på masken och spela pigg och normal…

4 reaktioner på ”Det finns bra dagar och så finns det andra.

  1. Tack för dina fina blogginlägg idag. Känner så väl igen mig. /Anna med Tyra 6 år, debut 1004

  2. Jag förstår att det måste vara jättejobbigt och fy så tråkigt att det är så mycket ny personal på skolan. Ni är fantastiska, du och Malin! Man orkar märkligt nog så mycket mer än man skulle kunnat tro.

  3. Hello Fredrik & Malin,
    I have been reading your blog (first time for a very long time) .. I ”thought” Max’s diabetes was ”good & controlled” but from last evening it doesn’t seem that it is ”easy” for you :-( Max is so young for this but sounds a ”very brave boy” :-) You are ”good parents” to be able to stay strong with this .. soon it will be Max telling his teachers at school ”how it is” for him .. children are amazing ”little people” & just seem to ”take life as it comes” . I hope you get more sleep tonight .. Hugs from Us

Kommentarer inaktiverade.