Kolhydrat bränning

Det är kallt ute, snön har inte varit rolig. Isen ligger lurigt. Inne springer två rastlösa barn… Hur gör man när en liten diabetes pojk vill spela TV-spel?
Jo man kör Kinect! Såg på marketplace att det fanns Fruit Ninja till Kinect, Iphone spelet som sålt multum. Du kunde köpa det för 119 kr.

Kollade snabbt vad spelet kostade i handlen och det visade sig att det ingick i Gunstringer spelet som en värdekod. Så I söndags for vi ner till Media markt och köpte Gunstringer och fick där med Fruit Ninja. Kan vara bra för er att veta att Media Markt har prisgaranti, så kan du påvisa att det finns billigare i annan butik så sänker dom priset. I detta fallet hade Webhallen spelet för 319kr , dock så hade dom stängt då.. Så Media Markt sänkte spelet från 399 kr.

Jag kan varmt rekomendera detta enkla spel, Casper 3 år har lika kul som Pappa på 32 år. Spelet bygger helt enkelt på att du slår alla dessa frukter som kommer flygande med dina händer eller fötter som ninja svärd… Man står där och flaxar och har skitkul!

Gunstringer, har Maximilian spelat en del och han älskar det. Du är en person som styr en Marionett dock med handen, du lyfter vänster hand så lyfter dockan, sedan styr du den fram på banan genom att flytta handen vänster höger eller hoppa, sedan skjuter du revolvern med höger hand genom att rycka upp handen. Kul story, kul kontroller och genomtänkt spel, Helt ok spel med andra ord. Får se om Pappa hinner ”prova” lite någon dag…