Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Igår skulle barnen sova hos mormor och morfar för skola och dagis är stängt idag. Jag åkte hem med barnen och lagade mat, satte emla plåster. Vi satte ny knapp hemma hos mormor och morfar. Vi har ju börjat att även sätta på rumpan och det var där jag satte den. Maximilian sa att det inte kändes något så jag var nöjd. Åker några ärenden på vägen hem och hoppar sedan i badet och myser av min egentid då Fredrik är i Oslo.  Vid åtta ringer mamma och säger att knappen åkt av, men Maximilian satte i den i den gamla knappen.
Jag hade inte tagit bort den och tur var det.
Vid 23:00 ringer de igen och då har han klättrat upp till 19. Testa att ge mer insulin och går han inte ner får de komma hem med honom. Sagt och gjort här har jag en trött kille som fortfarande sover. Jag bytte knapp och tog även en spruta i natt för att få ner honom. Vid 05:00 vågade jag sova då låg han på 8. Typiskt, och det kan ju hända, men vi har nästan aldrig så stora problem med knappen, så händer det när han är hos mormor och morfar. Dels är Maximilian som så gärna ville sova där besviken och jag gissar att mormor blir mer nervös till nästa gång. Sååå typiskt!

2 reaktioner på ”Det blir inte alltid som man tänkt sig.

  1. Så typiskt att sånt ska hända när de ska sova borta:(
    Hoppas det går bättre nästa gång och att mormor inte blir allt för rädd för att göra ett nytt försök!
    Kramar till er!

    1. Jag tror det tycker det är mer synd om mig än M. De ville ju så gärna jag skulle få den där egentiden och avlastningen.

Kommentarer inaktiverade.