Påskhelg

En lång helg med mycket tid att njuta av familjen.
Vi startade helgen med badhuset, en underbar liten utflykt med massa stoj. Påskafton kom haren med ägget. Vi körde en blandningav lite godis och ett par leksaker. Lego Heroes! Stormer och Nex.
20120408-213429.jpg20120408-213245.jpg

Pojkarna var överlyckliga, robotarna har varit en höjdare. Godiset var såklart populärt av lillebror som slukade snabbt. Maximilian tog lungt och åt med långa mellanrum när han var lite låg eller hade ätit mellanmål eller liknande. Imponerande hur duktig han var, men oj så glad han var att få leksak OCH godis. Tänk så lite som kan göra så mycket!
Sedan massa familjetid, och idag hade vi fotbollsträning igen. Maximilian har verkligen blivit tokig i fotbollen. Han vill sparka boll hela tiden och lär sig små trix. Man märker att han njuter när han har bollen vid fötterna. En väldigt glad och stolt fader backar inte när det vankas boll :-)

2 reaktioner på ”Påskhelg

  1. HAPPY EASTER to you all there in Sweden :-) Gary & I are in the campervan now in the South Island. It has been nearly a month since we left our home in NewPlymouth. We first travelled down the West Coast of SthIs. then had some time in Invercargill & Riverton where my parents grew up. We are now on the East Coast & going to be slowly moving up to North Is. We are in Dunedin tonight … I am please Max is keeping good with the diabetes … Children love LEGO is it easy for you to purchase in Sweden, Fredrik? Because sometimes they have good discounts here in NZ … I can send some for the boys :-) Love & Hugs to you & family & also to your Mum & Dad xx

  2. I see extra, added words in what I wrote to you … I hope you can understand what is wrong with the added words … Like, computing speed (not me) .. hadeeth (not me) .. & the word else (where) else should not be there.

Kommentarer inaktiverade.