Skolstart måndag

Var ju en del snurr i sommras då flera personer sa upp sig på skolan och vi stod utan lärare. Men innan semestern fick vi bra besked från rektorn, jag tror att hon insåg efter att jag ganska hårt puschat på att vi måste ja bra kommunikation, vilket innebär att hon informerar vad hon tänker göra i bra tid. Så hon valde att flytta en fröken från en klass ett par kullar upp till Maximilians klass. Min första tanke var skeptisk då detta var en äldre fröken och hon kanske inte är så flexibel som jag önskar.
I tisdags träffade jag fröken och alla pedagoger. Sammanlagt kom åtta personer kom till detta möte vilket var väldigt roligt. Tre av dom är de som kommer ha mest kontakt, resten kommer vara till och från. Det som var härligt var att dessa tre som kommer ha huvudansvaret kändes så helt rätt! Fröken var väldigt öppen och hade en rak och tydlig kommunikation. Inget yassande runt frågor.
När jag gick därifrån hade jag en känsla av harmoni i kroppen, jag tror detta kommer bli jättebra! Så nu är det bara att ladda, från måndag sitter jag i skolan hela veckan för att assistera och ta emot frågor.